Jeg kan tilby

Hva jeg kan tilby

Synsk reading


Ved å koble meg på energifeltet ditt, kan jeg lese informasjon om deg. Det kan være tidligere opplevelser, personlighet og hva som foregår i livet ditt nå. Det kan også komme opp ting om fremtid og muligheter. 


Dette kan jeg gjøre over telefon også.

Husrens


Mange mennesker sier at de opplever uro i huset. Lyder, skritt, elektronikk som skrur seg av og på, små barn og dyr som reagerer på noe «usynlig» osv. Det kan være skremmende å oppleve, men det er viktig å huske at ånder aldri har noe ondt i sinne.


I mange tilfeller er dette ånder som kommer på besøk og vil ha oppmerksomhet. I en husrens går jeg gjennom boligen og forteller hva jeg opplever. Jeg får kontakt med ånden og kan formidle til beboerne hva ånden har på hjertet. Noen ganger er uroen skapt av en avdød slektning av beboerne, noen ganger det en tidligere beboer, som vil fortelle noe om boligen. Noen ganger er det bare et energiavtrykk av en tidligere hendelse, og det kan også fjernes.

Mediumskap


Kontakt med en avdød eller en av dine guider, som er rundt deg for å støtte og veilede deg.


I mediumskap får jeg kontakt med en avdød person som har noe på hjertet til deg. Vedkommende gir bevis for hvem han eller hun er, så du vet hvem det er. De har alltid en beskjed, vanligvis noe som gjelder livet ditt akkurat nå.


Hvis du ønsker det, kan jeg også få kontakt med en av dine guider. I en såkalt guide-reading snakker guiden om livet ditt, og hvor på utviklingsveien du befinner deg akkurat nå, om utfordringer du har hatt og hva sjelen din ønsker at du skal lære i dette livet.


Dette kan jeg gjøre over telefon også.Fjernhealing


 Du kan motta fjernhealing fra meg uansett hvor i verden du befinner deg.

Reconnective Healing


Er energier som setter i gang kroppens egen healing-prosess. Den kan forbedre ubalanse fysisk, mentalt, emosjonelt eller spirituelt.


Noen ganger har healingen øyeblikkelig merkbar virkning, andre ganger er det vanskelig å legge merke til. Det kan gå uker eller måneder, og det kan nesten være vanskelig å forbinde den med healingen. Det kan være frykt og traumer vi har gått med lenge, som blir lettere eller oppløst. Vi kan begynne å tenke annerledes om erfaringer og vanskeligheter, og ting faller mer på plass. Relasjoner kan forbedres.


Healingen går dit den skal, der du trenger det mest. Det er ikke sikkert at du er bevisst på hva du er best tjent med, men energien vet hvor behovet er størst.8901 Maromora Road, Glasgow