Jeg kan tilby

Hva jeg kan tilby

Synsk reading


Står du fast eller lurer du på om du er på riktig vei? La meg hjelpe deg å sortere tanker så valgene dine blir riktig for deg.


Ved å koble meg på energifeltet ditt, kan jeg lese informasjon om deg. Det kan være tidligere opplevelser, personlighet og hva som foregår i livet ditt nå. Det kan også komme opp ting om fremtid og muligheter. 


Dette kan jeg gjøre over telefon også.

Husrens


Opplever du uro i huset?  

Lyder, skritt, eller elektronikk som skrur seg av og på? Reagerer barna eller dyrene dine på noe «usynlig» ?

Det kan være skremmende når en ikke kan forstå hva som skjer? Men det er viktig å huske at ånder aldri har noe ondt i sinne, selv om de kan være ganske dramatiske når de kaller på oppmerksomhet.


 I en husrens går jeg gjennom boligen og forteller hva jeg opplever. Jeg får kontakt med ånden/energien og kan formidle hva ånden har på hjertet. Noen ganger er uroen skapt av en avdød slektning av beboerne, eller det kan være tidligere beboer.  De har alltid en hilsen/beskjed som jeg vil videre formidle  Andre ganger er det energiavtrykk av en tidligere hendelse, og det kan også fjernes.

Gavekort


Er det vanskelig å finne presang?

Kan et gavekort komme til glede?


Mediumskap

 

Går du med et savn etter noen du har kjær? Eller føler du noen er rundt deg, men er usikker på hvem det er?

 

Jeg kan få kontakt med en av dine på den andre siden. 

 Vedkommende gir bevis for hvem han eller hun er, så du vet hvem det er. 

De har alltid en beskjed/hilsen til deg, for de følger alltid med på deg og livet ditt.  De ønsker å fortelle deg at de er rundt deg og formidler dette med å gi deg oppmuntring og kjærlighet. 


Guide reading


Ønsker du å få kontakt med en av dine guider/hjelpere som alltid er rundt deg for å støtte og veilede deg? De vet hva sjelen din trenger og vil gi deg støtte og veileding på de utfordringene du står ovenfor akkurat nå.


Dette kan jeg gjøre over telefon også.

Fjernhealing


 Du kan motta fjernhealing fra meg uansett hvor i verden du befinner deg.

Tolkning av bilde/maleri

Maler du?


Når en maler får en gjerne inspirasjon fra et sted eller noen?


Noen ganger er det sjelen din som gjenspeiler seg i bildet ditt, og andre ganger er det kanskje en avdød eller en guide som har hjulpet deg å føre penselen.  Ofte ligger det en beskjed eller hilsen til deg i ditt eget bilde.  Det dukker opp ansikter eller andre symboler som kanskje ikke var ment skulle være der og ikke så lett å få øye på.  


Jeg kan lese dette bilde ved å koble meg på energien i bilde/maleriet, og gi deg budskapet sjelen din eller andre prøver å gi deg.


Dette kan gjøres via mail eller at du bringer bildet hit.  

Reconnective Healing


Går du med fysiske/emosjonelle smerter eller bare trenger å roe ned?  Kanskje du ønsker påfyll av energi? Da kan jeg anbefale deg å prøve healing.

De fleste opplever dette som en avslappene og god stund. 


Dette er energier som setter i gang kroppens egen healing-prosess. Den kan forbedre ubalanse fysisk, mentalt, emosjonelt eller spirituelt.


Healingen går dit den skal, der du trenger det mest. Det er ikke sikkert at du er bevisst på hva du er best tjent med, men energien vet hvor behovet er størst.


Når jeg healer kan jeg få informasjon om deg som jeg gjør ved synsk reading.  Dette er valg fritt.  Vi har en 30 min samtale om dette og hva du opplevde under healingen.  Jeg gir aldri diagnoser eller andre spådommer angående din helse.

Mange opplever healing som smertelindrende og beroligende. Men også som energi påfyll. En trenger ikke å være syk for å få en god opplevelse med healing, mer som en annen form for massasje. 


Noen ganger har healingen øyeblikkelig merkbar virkning, andre ganger er det vanskelig å legge merke til. Det kan gå uker eller måneder, og det kan nesten være vanskelig å forbinde den med healingen. Det kan være frykt og traumer vi har gått med lenge, som blir lettere eller oppløst. Vi kan begynne å tenke annerledes om erfaringer og vanskeligheter, og ting faller mer på plass. Relasjoner kan forbedres.


 


Kurs og aktiviteter

Hurtig tjeneste!

vipps & Ring!

Trenger du noen å snakke med akkurat nå? Trenger du hjelp til å sortere tanker eller kanskje fjernhealing vil hjelpe deg med å gi deg ro?


Da kan du vippse og ringe meg for en prat og vi sammen kan kanskje finne svar og gode løsninger?

Se Åpningstider som vil forandre seg hver dag.  Viips & ring!  


Etikk:

Av etiske grunner kobler jeg meg ikke opp på andre. Spørsmålene du har må dreie seg om deg.

Jeg gir ikke diagnoser. (Helse)

Jeg har full tausehetsplikt